Onderhoud
De 100% betrouwbare business partner voor al uw industrieel onderhoud.

Onderhoud

Stel: u heeft een klus die geklaard moet worden, maar uw eigen kennis, personeel en/of materiaal is daar niet toereikend voor. Om een voorbeeld te noemen: er moet een nieuwe machine in de fabriek neergezet worden, maar u mist zelf de kennis om deze machine te monteren.

Of u hebt een grote generator, een compressor of een intern transportsysteem in uw bedrijf, maar u heeft niet genoeg personeel in dienst om zelf het onderhoud te verzorgen.

In zo’n geval is het prettig dat u een 100% betrouwbare business partner kent die dit voor u kan doen. Iemand die de machine neer kan zetten en de machine op kan starten zodat u er zelf mee aan de slag kunt!

Of iemand die u ééns per jaar uit kunt nodigen het onderhoud van uw machines te doen. G. van der Velde draait voor al deze zaken zijn hand niet om: geen probleem is hem te gek! Opdrachten worden zelfs internationaal uitgevoerd. Kortom: alles kan in overleg! 

G. van der Velde is uw bedrijf voor onderhoud & reparatie van generatoren, compressoren, interne transportsystemen en montage van auto wasinstallaties.

G. van der Velde
Dukdalf 14
9206 BE  Drachten

Mobiel: +31 (0) 6 – 51106959
Vast: +31 (0) 512 – 341301

E-mail: info@gvandervelde.nl

Neem contact met mij op