• Onderhoud
    De 100% betrouwbare business partner voor al uw industrieel onderhoud.

Onderhoud

Stel, u heeft een klus die geklaard moet worden, maar uw eigen kennis, personeel en/of materiaal is daar niet toereikend voor. Om een voorbeeld te noemen: er moet een nieuwe machine in de fabriek neergezet worden, maar u mist zelf de know-how om deze machine te monteren.

Of: u hebt een grote generator, een compressor of een intern transport-systeem in uw bedrijf, maar u heeft niet genoeg personeel in dienst om zelf het onderhoud te verzorgen.

In zo’n geval is het prettig dat u een 100% betrouwbare business partner kent die dit voor u kan doen. Iemand die de machine neer kan zetten en de machine op kan starten zodat u er zelf mee aan de slag kunt.

Of iemand die u ééns per jaar uit kunt nodigen het onderhoud van uw machines te doen. G. van der Velde draait voor al deze zaken zijn hand niet om: geen probleem is hem te gek. Opdrachten worden zelfs internationaal uitgevoerd. Kortom: alles kan in overleg! G. van der Velde is uw bedrijf voor onderhoud & reparatie van generatoren, compressoren, interne transportsystemen en montage van auto wasinstallaties.