• Evenementen
    G van der Velde Evenementen, je merkt dat het kwaliteit is!

Evenementen

Stel, u heeft een evenement op de agenda gezet. Een bedrijfsfeest, sportwedstrijd, popconcert, straatfestival of misschien wel een groots opgezette puzzeltocht. De organisatorische kant heeft u al geregeld, evenals de vergunningen, de accommodatie, de acts en de catering.

Maar daarmee bent u er nog niet, want in de complexiteit van een evenement blijven er altijd zaken die nog nadere invulling behoeven. U houdt zich echter liever bezig met de hoofdzaken. En terecht, want daarmee verliest u het achterliggende idee van uw evenement niet uit het oog.

Toch dienen er zaken als bijvoorbeeld stroom– en watervoorziening, security, veiligheidmaatregelen, tijdelijk personeel en mogelijk ook toiletten geregeld te worden.
Dus wat te doen met de logistieke kant van het hele gebeuren? Uitbesteden!

Aan specialisten die ondersteuning van evenementen tot hun vak gemaakt hebben. Die door de jarenlange ervaring alle aspecten van een evenement uit hun hoofd kennen. Die flexibel en snel hun expertise en equipement kunnen inzetten. Kortom, specialisten die op basis van verhuur een evenement van A tot Z, van start tot finish in goede banen leiden.

Van der Velde Evenementenservice is zo’n specialist. Tevens is G van der Velde in te huren als coördinator voor evenementen.

Wie met ons in zee gaat kan gebruik maken van een pakket aan logistieke ondersteuning en dienstverlening:

Generatoren: 
Mobiele stroomvoorzieningen. Overal inzetbaar. Combinaties mogelijk met bestaande stroomvoorziening en zelfs ijsmakers op tijdelijke kunstijsbanen! Ook voor bedrijven en gebouwen.
Bijbehorende equipement:
Kabels, schakelkasten, zwerfkasten enz.Toilet-units: 
Verplaatsbare en schakelbare chemische toiletten met fonteintjes, onafhankelijk van waterleiding te plaatsen.

Kassa-units:
Afsluitbaar en inbraakbestendig.

Brandblussers:
Op strategische plaatsen aangebracht.

Divers materiaal: 
Dranghekken, afbakeningslinten, kuipplanten, verlichting enz.

Nooduitgangverlichting:
Conform NEN 6088 en NEN EN1838.
Duidelijk zichtbaar voor iedereen.

Communicatie-apparatuur:
Portofoons.

Security: 
Personele inzet in bijvoorbeeld ordedienst, verkeersregeling bij ingangen e.d. Flexibel in aantal en taken.

Routing en veiligheid:
Hoe zijn de routes van de mensenstromen gepland? Zijn ze veilig? Waar zijn de nooduitgangen? Brandblussers? Is er een EHBO-post nodig? Personeel? Waar zijn de toegangswegen? En waar zijn de parkeerplaatsen? Wij maken een plan!

Coordinator voor evenementen: 
Van A tot en met Z zetten wij het evenement voor u op en voeren het uit. Planning, uitvoering, voorwerk en alles wat bij een evenement komt kijken. Wij regelen het allemaal voor u.